Η Medtronic είναι μια παγκόσμια εταιρεία παροχής λύσεων και υπηρεσιών υγείας που λειτουργεί σε περίπου 160 χώρες. Η Medtronic έχει δεσμευτεί να βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων μέσω των ιατρικών τεχνολογιών και λύσεων που παρέχει. Η συνένωση με την Covidien επιταχύνει και αναπτύσσει την ικανότητα δημιουργίας σημαντικών καινοτομιών για τα νοσοκομεία, τα συστήματα και τους παρόχους υγείας ώστε να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους ασθενείς και τις οικογένειές τους σε όλο τον κόσμο.
 
Η εταιρία Mavrogenis είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος για τα προϊόντα του τμήματος Surgical Innovations, του Minimal Invasive Therapies Group καθώς και για τα προϊοντα Acute Renal Care και Renal Access.
Επίσης, είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος των θεραπειών της Medtronic Diabetes στις περιοχές της Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Θεσσαλίας και Θράκης.
 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Πωλήσεων

Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Πωλήσεων

Διαθέτουμε ένα ευρύ δίκτυο εξειδικευμένων συμβούλων πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα με στόχο να είμαστε στο πλευρό του επαγγελματία υγείας ώστε να του προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τους ασθενείς του, αλλά και στο πλευρό του ασθενούς με διαβήτη ώστε να του προσφέρουμε εξειδικευμένη εκπαίδευση. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεων εκπαιδεύονται διαρκώς σε νέες τεχνολογίες καθώς η εταιρεία αναπτύσσει συνεχώς νέα καινοτόμα προϊόντα ώστε να μπορούν να στηρίζουν σωστά με γνώση και εμπειρία τους επαγγελματίες υγείας.

Τεχνική Υποστήριξη για τη σειρά Ελάχιστα Επεμβατικής Θεραπείας

Τεχνική Υποστήριξη για τη σειρά Ελάχιστα Επεμβατικής Θεραπείας

Στην εταιρεία μας λειτουργεί οργανωμένο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης στελεχωμένο από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, με πιστοποιητικά εκπαίδευσης από τους κατασκευαστικούς οίκους, για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και επισκευής. Σκοπός μας είναι η εξασφάλιση της άριστης κατάστασης και λειτουργίας των προϊόντων με βάση τις οδηγίες του κατασκευαστικού οίκου.

Τμήμα Ενημέρωσης & Υποστήριξης Διαβητικών Ασθενών

Τμήμα Ενημέρωσης & Υποστήριξης Διαβητικών Ασθενών

Διαθέτουμε εξειδικευμένο τμήμα ενημέρωσης και υποστήριξης ατόμων που χρησιμοποιούν την αντλία ινσουλίνης, με σκοπό την άμεση κάλυψη των αναγκών τους. Επικοινωνούμε μαζί τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να εξασφαλίσουμε ότι ο ασθενής παραμένει ικανοποιημένος από το προϊόν και ότι το χρησιμοποιεί σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες. Στο τμήμα αυτό μπορούν να καλούν οι χρήστες των προϊόντων σε γραμμή χωρίς χρέωση ώστε να λύνουν απορίες σχετικά με τα προϊόντα, την αποζημίωσή τους από τα ταμεία και τον τρόπο προμήθειάς τους από εμάς.