Η Genadyne στοχεύσει στην ανάπτυξη σύγχρονων προϊόντων φροντίδας ελκών δέρματος και πιο συγκεκριμένα ιατροτεχνολογικών προϊόντων, που εξασφαλίζουν στους επαγγελματίες υγείας καλύτερα αποτελέσματα, μικρότερο χρόνο θεραπείας και καλύτερη ποιότητα ζωής για τους ασθενείς. Εξειδικεύεται σε συστήματα αρνητικής πίεσης, επιθέματα, και υποστηρικτικά θεραπευτικά συστήματα που μειώνουν την πιθανότητα ανάπτυξης ελκών πίεσης. Μέσω διαρκούς έρευνας και ανάπτυξης, η Genadyne προσφέρει μια νέα υψηλής τεχνολογίας λύση στη φροντίδα ελκών δέρματος δημιουργώντας προηγμένα και οικονομικά αποδοτικά προϊόντα για την ιατρική κοινότητα.
 
Το όραμά της εταιρείας είναι, μέσω των προϊόντων της, να προωθεί την επούλωση των ελκών, να μειώνει την πιθανότητα υποτροπής τους και να προσφέρει τη δυνατότητα στους ασθενείς με έλκη να διατηρούν την αξιοπρέπειά τους, την αυτονομία τους και να αισθάνονται άνετα.
 
Η Mavrogenis αντιπροσωπεύει την καινοτόμα αντλία αρνητικής πίεσης XLR8+ καθώς και μια μεγάλη σειρά αναλωσίμων.
 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Πωλήσεων

Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Πωλήσεων

Διαθέτουμε ένα ευρύ δίκτυο εξειδικευμένων συμβούλων πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα με στόχο να είμαστε στο πλευρό του επαγγελματία υγείας ώστε να του προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τους ασθενείς του, αλλά και δίπλα στον χρήστη των προϊόντων μας ώστε να τον βοηθήσουμε να εντάξει τα προϊόντα μας στην καθημερινότητά του από την πρώτη στιγμή. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας εκπαιδεύονται διαρκώς ώστε να γνωρίζουν τις νέες τάσεις στους τομείς που ασχολούμαστε ώστε να μπορούν να στηρίζουν σωστά με γνώση και εμπειρία τόσο τους επαγγελματίες υγείας όσο και τους χρήστες των προϊόντων μας.

Τεχνική Υποστήριξη

Τεχνική Υποστήριξη

Στην εταιρεία μας λειτουργεί οργανωμένο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης καθώς και κατάλληλα εκπαιδευμένο μόνιμο προσωπικό, με πιστοποιητικά εκπαίδευσης από τους κατασκευαστικούς οίκους για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και επισκευής. Σκοπός μας είναι η εξασφάλιση της άριστης κατάστασης λειτουργίας των προϊόντων με βάση τις οδηγίες του εκάστοτε κατασκευαστικού οίκου.

Δωρεάν Αποστολή Προϊόντων

Δωρεάν Αποστολή Προϊόντων

Διαθέτουμε οργανωμένο δίκτυο διανομής. Παραδίδουμε τα προϊόντα στον τόπο που επιθυμεί ο πελάτης μας μέσα σε 24 ώρες εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές, όπου η παράδοση γίνεται συνήθως μετά από 48 ώρες.