Εδώ και 40 χρόνια η Amoena έχει επικεντρωθεί στην υποστήριξη των γυναικών με μαστεκτομή παγκοσμίως. Όντας ηγέτιδα στην αγορά των προϊόντων για αποκατάσταση μετά από μαστεκτομή, συνδυάζει την τεχνολογία με την άνεση ώστε να προσφέρει μια ευρεία ποικιλία, από προθέσεις, στηθόδεσμους μαστεκτομής και μαγιό που χαρίζουν συμμετρία, η οποία καλύπτει τις ανάγκες κάθε γυναίκας.

Στόχος της εταιρείας μας είναι τα προϊόντα της Amoena να αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ζωής της γυναίκας, ώστε να τη βοηθήσει να τονώνει την αυτοπεποίθησή της μετά την επέμβαση της μαστεκτομής, τόσο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας όσο και μετά. Φροντίζουμε να εκπαιδεύουμε και να παρέχουμε τόσο στους επαγγελματίες υγείας, όσο και στα καταστήματα λιανικής πώλησης καινοτόμες λύσεις, ώστε να εξασφαλίζουμε ότι οι γυναίκες λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Amoena μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.amoena.gr.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Πωλήσεων

Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Πωλήσεων

Διαθέτουμε ένα ευρύ δίκτυο εξειδικευμένων συμβούλων πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα με στόχο να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε γυναίκες με μαστεκτομή, ώστε να εντάξουν τα προϊόντα μας στην καθημερινότητά τους από την πρώτη στιγμή. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας εκπαιδεύονται διαρκώς σε νέες τεχνολογίες καθώς η εταιρεία αναπτύσσει συνεχώς νέα καινοτόμα προϊόντα ώστε να μπορούν να στηρίζουν σωστά με γνώση και εμπειρία τόσο τους χρήστες όσο και τους επαγγελματίες υγείας.

Τμήμα Ενημέρωσης & Υποστήριξης

Τμήμα Ενημέρωσης & Υποστήριξης

Στο τμήμα αυτό μπορούν να καλούν οι χρήστες των προϊόντων μας ώστε να λύνουν απορίες σχετικές με τα προϊόντα, την αποζημίωσή τους από τα ταμεία και τον τρόπο προμήθειάς τους από εμάς.

Δωρεάν Αποστολή Προϊόντων

Δωρεάν Αποστολή Προϊόντων

Διαθέτουμε οργανωμένο δίκτυο διανομής. Παραδίδουμε τα προϊόντα στον τόπο που επιθυμεί ο πελάτης μας μέσα σε 24 ώρες εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές, όπου η παράδοση γίνεται συνήθως μετά από 48 ώρες.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ AMOENA

Για να είμαστε ακόμα πιο κοντά σε κάθε γυναίκα που έχει υποβληθεί σε μαστεκτομή δημιουργήσαμε ιδιόκτητα καταστήματα Amoena. Σε αυτά, οι γυναίκες μπορούν να βρουν τη μεγαλύτερη ποικιλία προθέσεων μαστεκτομής, εσωρούχων και μαγιό ώστε να επιλέξουν αυτά που τους ταιριάζουν, να ενημερώνονται για νέα σχέδια και να δέχονται συμβουλές από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Τα καταστήματα Amoena είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 - 17:00 και βρίσκονται σε: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα.